Vi söker fler återförsäljare!

Som ME-Återförsäljare är Du vårt ansikte utåt och främsta kontakt med slutkunden. ME:s koncept bygger på en hög servicenivå och tät kommunikation med kunderna, för att tillgodose behovet av rådgivning inför köp och användande av produkterna.

Som ME-Åteförsäljare ges Du den utbildning som Du behöver för att kunna informera och ge rätt råd till Dina kunder. Utbildningen vi ger består i bland annat:
Hudvårdslära, produktkännedom inom våra produktgrupper; Hudvård, Make up och Kosttillskott, försäljningsstrategi och ekonomi.

Vi är måna om en god relation till våra ME-Återförsäljare, varför vi träffas med jämna mellanrum för uppdatering av nyheter och för att ta upp olika frågor inom hudvård men inte minst för att lära känna varandra bättre och utbyta erfarenheter. Och du, vi har himla roligt!

Vi söker Dig som med ett genuint intresse för hudvård och som vill ha ett fritt yrke där du själv bestämmer arbetsinsats och förtjänst! Som säljare för ME blir Du uppbackad av en effektiv organisation som känner till allt som rör råvaror och som kan försäljning. Du jobbar direkt mot kund.

Vi söker både dig som redan idag har en butik/praktik eller som ”bara” vill syssla med försäljning av en omtyckt produkt.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss för vidare information och personlig kontakt genom att ringa eller e-posta oss (se flik Kontakta oss)!

Läs om nästa utbildningsdag som är planerad under fliken "UTBILDNINGAR"

 


     

 

 

 

 

 

 

 

Ammis Biologiska Hudvård - Hallandsgatan 4 - Box 229 - 571 23 Nässjö - Tel: 0380 - 188 04  - e-post: info@biologiskhudvard.se

© 2010 Ammis Biologiska Hudvård AB » Logga in