Vi säljer Marja Entrich Biologiska Hudvårdsserie - en komplett, ekologisk produktserie bestående av 30 hudvårds- och ca 30 makeup- produkter, 9 kosttillskott och 4 herrprodukter. Parallellt erbjuder vi högklassiga behandlingar, läs mer under fliken "Behandlingar". Med de 25 årens erfarenhet av Marja Entrich och de terapeututbildningar vi har, ger det oss stor möjlighet till en helthetssyn på varje unik människa vi möter. Genomgående tänk för oss är att alltid sätta individen i centrum, vilket innebär att vi anpassar både våra behandlingar och de produkter vi rekommenderar utefter varje människas specifika behov. Vi är alla olika!

Ammi Davidsson
Dipl. Hudterapeut inom Naturkosmetisk och GGI-certifierad Klassisk Massör

Jobbat med Marja Entrich och friskvård sen mitten av 80-talet. Älskar att jobba med människor, umgås med barnbarnen, de långa promenader med min hund Liston och resorna i vår nya husbil!

ammi@biologiskhudvard.se

 


 
     

Malin Annerhult

Dipl. Hudterapeut inom Naturkosmetik och GGI-certifierad Klassisk Massör

Har över 20 års erfarenhet av hudvård och terapeutiska behandlingar. Gillar möten med
människor och få ta del av alla olika berättelser. På fritiden engagerar jag mig mycket i barnens fritidsaktiviteter, fotboll och ishockey, tränar inför årets tjejmil i Stockholm i september och jag älskar att resa!

malin@biologiskhudvard.se

 

       
 

Ammis Biologiska Hudvård - Hallandsgatan 4 - Box 229 - 571 23 Nässjö - Tel: 0380 - 188 04  - e-post: info@biologiskhudvard.se

© 2010 Ammis Biologiska Hudvård AB » Logga in