Ammis Biologiska Hudvård

Det var på en mässa som Ammi kom i kontakt med den biologiska hudvårdserien Marja Entrich. Efter att ha jobbat inom vården i flera år med spritande av händer och torr luft upplevde Ammi att produkterna verkligen gjorde verkan. Hon började ha egna visningar av hudvårdserien och blev så småningom både distributör samt agent för Marja Ettrich över södra Sverige. Ett engagemang som funnits i över 30 år och ännu inte stannat av!

I samband med att verksamheten växte utbildade sig Ammi till massör samt hud- och zonerapeut bland annat hos Axelsons Institute i Stockholm. Kunskapen och den samlade erfarenheten bidrar starkt till alla återkommande kunder och varma rekommendationer.

Idag växer utbudet av hudvård och efterfrågan av biologisk hudvård ökar. Fler och fler kunder söker produkter utan tillsatser av ämnen såsom paraffin och bensin. Utan att för den skull pruta på lyster och spänst i huden.

I kombination med råd kring hudtyp för just din hy och biologiska produkter från Marja Entrich skapar Ammi en hållbar och miljövänlig hudvård. Från generation till generation.

Vill du veta mer om produkter från Marja Entrich eller om Ammis behandlingar kontakta oss gärna här.

Ammi Davidsson
Dipl. Hudterapeut inom Naturkosmetisk och GGI-certifierad Klassisk Massör

Skicka e-post