Arkiv

Känn och dofta först, handla sen…

av | 24 sep, 2021

Utifrån mina nya kunders erfarenhet har jag förstått att man köper hudvård på olika sätt. Jag skriver inte ”vi” eftersom jag själv hade den stora förmånen att hitta min hudvård redan för över 30 år sedan! De naturliga produkterna från Marja Entrich passade min hud perfekt. Visst har jag provat några enstaka andra produktkollegor genom åren, men kommer alltid tillbaka till det sköna gröna 💚

Känn och dofta först

Mina nya kunder, men även andra som jag kommer i kontakt med, berättar för mig att när det är dags att göra ett inköp till hudvårdshyllan så frågar man ofta sina vänner och bekanta om tips och råd. Alternativt googlar man halvt ihjäl sig och eventuellt ökar förvirringen än mer. Det finns ju så mycket härligt att välja på därute! Speciellt inom den naturliga och biologiska hudvården 💚 En tanke jag vill skicka med är dock att känn och dofta först. Innan du slår till på en ny daglig vän för kanske flera hundra kronor.

I Nässjö, Sävsjö eller i….

Hos oss på Ammis Biologiska Hudvård resonerar vi gärna om just din hud. Du får mer än gärna känna och dofta först. Innan du bestämmer dig för om våra gröna och sköna produkter kan bli vänner. Förhoppningsvis för en lång tid framöver💚 Dock befinner vi oss ofta på olika platser. Vi har exempelvis vårt lager i Nässjö och mig träffar du oftast i samma stad eller i grannorten Sävsjö. Men som tur är har jag fler återförsäljare med butiker åtminstone i södra Sverige som du kan besöka och just känna och dofta först ( jag vågar nästan lova att du kommer tycka om både känslan och doften).

Några av butikerna som du kan känn och dofta i är till exempel Piggabutiken Nässjö, Tranås och Vetlanda har många av de gröna produkterna som jag vurmar för. Men hos Life i Burlöv Center, Life i Helsingborg och Hälsokost i Växjö säljer naturlig hudvård från Marja Entrich. En helt ny återförsäljare är Fina paket i Vimmerby som gärna även gör hudvårdsprodukten till en fin present.

Är du som jag, redan medveten om hur härliga produkterna från Marja Entrich är så kan du beställa direkt här från oss på biologiskhudvard.se. Annars har flera av butikerna ovan även webbshop.

Ta hand om din hud och miljön,

Kram Ammi 💚

PS Produkten på bilden är min personliga favorit, ansisktvattnet Facial Skin Care som doftar ljuvligt fräsch och känns alldeles underbar.