Arkiv

5 produkter räcker till hela dig

av | 2 sep, 2021

Hos oss på Ammis Biologiska Hudvård älskar vi förstås hudvård och hudvårdsprodukter. 5 produkter räcker även till oss, men vi VILL ha fler. Vi lägger gärna tid på veckorengöring och boostar extra med exempelvis serum och vitaminer. Men från alla kunder vi mött genom åren vet vi också, och har framför allt respekt för, att alla är inte lika nördiga som oss. Några tycker inte om det alls och andra ser det som ett nödvändigt ont.

Väldigt många tror att man behöver massor med flaskor, burkar och tuber för att ta hand som sig och sin hud. Men du behöver inte fylla hela badrumsskåpet för att få en fräsch och frisk hud 💚5 produkter räcker faktiskt! Och då är du har du tagit hand om dig från topp till tå.

 

Till ansiktet räcker det gott med:

 

1) En rengöring som har rätt balans och rengör precis lagom mycket.

2) Ett ansiktsvatten som återställer balansen och drygar ut den sista produkten som är:

3) en ansiktskräm 💚Krämen håller både torrheten och dagens utmaningar borta och fungerar även alldeles utmärkt som nattkräm.

 

Till kroppen behövs gärna:

 

4) en rengöring till kroppen, gärna en mild som är snäll mot både hud och miljö 💚Ge sedan kroppen lite extra omsorg med:

5) en hudkräm. Speciellt på extra torra partier såsom armbågar, fötter eller vad just din kropp behöver.

 

Om du inte alls använt någon hudvård innan eller vill börja med bara en produkt, starta då med en rengöring. Den är viktigast. Välj också en som är snäll mot din hud och miljön samt räcker länge. Då blir det inte så krångligt. Hos oss kan du till exempel köpa den här.

Vill du ha hjälp med att välja vilka produkter som passar just din hudtyp? Hör av dig till oss så sätter vi ihop just ditt kit!

Kram Ammi 💚