Arkiv

Ge ditt ansikte lite massage då och då!

av | 25 aug, 2021

Ofta går mornarna i rasande fart för de flesta av oss. Tider ska passar, barn kanske ska lämnas och allt ska kommas ihåg! Men ibland händer det och vi får de där extra minutrarna till godo. Varför inte ta ett par av dem och ge ditt ansikte lite massage 💚 Mer behövs inte. Inte nog med att det är skönt, det också välgörande för din hud. Du har säkert varit på en ansiktsbehandling och känt hudterapeutens vana händer skapa en avslappnande känsla i huden. En variant kan du faktiskt göra själv!

En ansiktsmassage lyfter trötta hudceller och hjälper kollagenet på traven. Blodcirkulationen ökar och du får en mini-workout som likt all träning ger spänst och fräschör. Vem vill inte ha det, oavsett ålder? 🙂 Och kanske något vi borde göra oftare egentligen? Har du exempelvis en veckorutin för extra rengöring passar ett sådant tillfälle alldeles utmärkt!

Du kan massera ansiktet i samband med att du använder din rengöringskräm eller med en välgörande olja innan du lägger på din dagliga hudkräm. Självklart är alltid naturliga produkter alltid att föredra.
Massera med fingrarna från mitten av ansiktet och ut mot sidorna. Börja uppifrån och gå neråt. Du räcker faktiskt med några minuter för att huden ska kännas fräschare. Glöm inte att massera även halsen som du masserar ner mot nyckelbenen.

Din hud kommer tacka dig om du ger ditt ansikte lite massage då och då.

Kram Ammi 💚

PS Vår populära avokadoolja fungerar perfekt att använda till ansiktsmassage.